TEAM ECT

Lennart Maas
Lennart is een hotelier in hart en nieren met een grote passie voor Hotels en F&B. Lennart heeft een aantal jaren in het buitenland gewerkt, waaronder in Abu Dhabi en Qatar. Lennart is nu Hotel Manager bij het Park Plaza Victoria Amsterdam en zet zich al velen jaren met veel plezier in voor de ECT. Het meest waardevolle van de ECT vind Lennart hoe de deelnemers elkaar naar een hoger niveau brengen, maar ook om te zien met hoeveel passie de keuken – en service teams op dit evenement te werk gaan. Op de ECT komt hospitality écht weer tot leven.

Mijn ECT motto:
Dankzij de ECT kunnen keuken – en service teams van elkaar leren en elkaar inspireren, om zo de F&B in hotels te blijven vernieuwen.

Steven Bekker

Vanaf de eerste editie betrokken bij de ECT en dus mede founder van dit prachtige evenement! Steven zijn rol is vooral de verbinder zijn tussen de “echte” F&B tijgers enerzijds en anderzijds partijen die de ECT mede mogelijk maken: onze ambassadeurs. Steven zijn passie voor F&B is ontwikkeld vanuit diverse sales functies bij onder andere Inversco & Sligro,  en tot op heden Maxivers Amsterdam.

Mijn ECT motto:

Elke jaar weer een waanzinnige ervaring om keuken- en service teams vanuit de Hotellerie gezamenlijk te zien strijden om de eer , namelijk de European Culinary Trophy !

Jaap Sloof

Oud horecaondernemer,  herbergier in hart en nieren.  Heeft  een succesvolle horeca carrièreafgesloten met een goed lopend restaurant en Grand Café als resultaat.  Nu werkzaam als Culinair Adviseur van levensmiddelen groothandel De Kweker. Binnen dit bedrijf is hij het culinair geweten, organisator, aanjager, ontwikkelaar, trendsetter en –watcher,  redacteur, presentator en natuurlijk ambassadeur. Een niet eenvoudig te omschrijven functie die met veel plezier al weer een flink aantal jaren wordt uitgevoerd. Binnen de ECT bemoeit hij zich vooral met het wedstrijdelement. Zet daarmee een standaard neer die meer dan een competitie is .

Mijn ECT motto:

De wedstrijd  moet, ongeacht het resultaat, een platform zijn om met en van elkaar te leren. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat daarbij hoog in het vaandel . No waste, seizoengericht koken, kennis van het product, plezier in je vak en bovenal  jong talent stimuleren zijn uitermate belangrijke elementen in deze competitie en voor  de toekomst van de Horeca.

Erwin van den Bosch

Als wijnadviseur voor Wijnimport J. Bart verantwoordelijk voor ‘Groot Amsterdam’ maar ooit begonnen in de Hotellerie. Met enige jaren ervaring in Zwitserland (o.a. Beau-Rivage Palace in Lausanne) en Nederland spreekt hij de taal van de horeca.  Maar het ‘wijnhart’ klopte harder, dus nu al geruime tijd aan de verkoopkant met een grote passie voor Italië waar ook wat inkoopwerk voor wordt gedaan. Probeert in de ECT een goede balans te vinden tussen de commerciële en de spannende wijn met groeiende aandacht voor natuurwijnen, biodynamie etc.

Mijn ECT Motto is:

De bediening te enthousiasmeren om net even wat verder te gaan in het ‘wijngevoel’ om zo de gast de perfecte wijn- spijsbeleving te kunnen geven.