Meet the Jury

Casper Westerveld

Casper Westerveld

Jury bediening

Westerveld werkt sinds 2006 als Maître bij Restaurant Vinkeles. Daarvoor was hij werkzaam bij Restaurant La Rive in het Intercontinental Amstel hotel en Restaurant Vossius. Hij werkte er met gerenommeerde SVH Meesterkoks als Robert Kranenborg en Edwin Kats.

Milton Verseput

Milton Verseput

Jury bediening

Milton werd in 2015 door Gault Millau uitgeroepen tot Meest Talentvolle Sommelier van Nederland 2015.
Hij weet als geen ander hoe je jezelf en goede wijn heb beste presenteert. Naast sommelier is Milton werkzaam als presentator bij KRO-NCRV

Maarten Wessels

Maarten Wessels

Jury bediening

Vanuit Wessels trainingen ondersteunt Maarten het juryteam. Hij weet als geen ander wat goede service is en hoe de deelnemers daar nog beter in kunnen worden. Maarten is verheugd om bij een mooi culinair evenement als deze jury te mogen zijn. Wij zijn blij hem in de jury te hebben!

Marcel de Leeuw

Marcel de Leeuw

Jury keuken

Marcel heeft ruim 25 jaar ervaring in het vak en is tegenwoordig een vaste ondersteuner voor F&B, Hilton Opera Paris & DoubleTree by Hilton Tower of London

Onno Kokmeijer

Onno Kokmeijer

Jury keuken

Onno Kokmeijer is chef-kok van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in hotel Okura. Wij zijn vereerd hem als jurylid te hebben.

Theo van Rensch

Theo van Rensch

Jury keuken

Meesterkok Theo van Rensch heeft gewerkt bij de Oude Rosmolen in Hoorn, het Amstel Hotel, Martinair Party Services en het Marriott Hotel.

De opgedane expertise leverde hem in 1988 de Zilveren Koksmuts op. Zijn kennis en vaardigheden brengt hij nu over op aankomende sterrenkoks als docent Sterklas en gespecialiseerd kok aan het ROC van Amsterdam

Felix Wilbrink

Felix Wilbrink

Jury voorzitter

Met veel trots stellen we juryvoorzitter Felix Wilbrink aan u voor. Felix Wilbrink is culinair journalist voor dagblad De Telegraaf. Zijn dagelijkse werkzaamheden zijn het schrijven van recepten en de redactie voor de pagina Eten & Genieten op zaterdag. Ook schrijft hij wekelijks een column over het wel en wee van culinair Nederland. In september 2010 mocht Felix de Wina Born Prijs in ontvangst nemen voor zijn inzet binnen de Nederlandse gastronomie. Wilbrink is een overtuigd voorvechter voor de echte slager, groenteman en bakker. Hij eet graag botersla, meikersen, aardbeien, boekweitbrood, roomboter en boerenkaas en bij voorkeur allemaal van Hollandse bodem.